Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Κ. Μάλαμα : Αν κλείσει το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στα Ν. Μουδανιά η οικονομία κι η κοινωνία της Χαλκιδικής θα υποστούν ανυπολόγιστο πλήγμα.

Η διαφαινόμενη πρόθ​εση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας να κλείσει οριστικά το Υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στα Νέα Μουδανιά θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση το σύστημα κοινωνικής ασφάλειας στη Χαλκιδική και θα υποθηκεύσει συνολικά την προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης στο Νομό. Εάν υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί για τερματισμό λειτουργίας του ΕΦΚΑ στα Νέα Μουδανιά,

Πάνας να συνεχιστεί η λειτουργία Εθνικής Τράπεζας του Ν. Μαρμαρά.

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος απευθυνόμενος στον Υπουργό Οικονομικών, προκείμενου να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας του Ν. Μαρμαρά.

Κ. Μάλαμα : Ανάγκη άμεσης ανανέωσης των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών και προκήρυξης μόνιμων θέσεων μέσω ΑΣΕΠ.

Αναφορά προς τα συναρμόδ​ια Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων κατέθεσε η Κυριακή Μάλαμα σε σχέση με την άμεση ανάγκη ανανέωσης των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών, αλλά και την δρομολόγηση μόνιμων προσλήψεων στο συγκεκριμένο κλάδο. Η αναφορά κατατίθεται σε συνέχεια σχετικής επιστολής του Συλλόγου Εργαζόμενων Καθαριότητας του Νομού Χαλκιδικής.

Πάνας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ των Ν. Μουδανιών

Η απόφαση για την κατάργηση του Β' Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Χαλκιδικής με Έδρα τα Νέα Mουδανιά που μετατρέπεται σε αποκεντρωμένο και μεταφέρεται στον Πολύγυρο μέσα στον Αύγουστο του 2021, είναι άδικη για την τοπική κοινωνία των Ν. Μουδανιών και δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής. 
Σύμφωνα με το Π.Δ. 8/2019-ΦΕΚ 8/Τ.Α’/23-01-2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

SOS HALKIDIKI

Μήνυμα του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, για τον εμβολιασμό κατά του covid.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021- ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Σάββατο 17 Ιουλίου
«Οι Μπαμπούλες»
Κωμωδία του Αλφρέντο Σανθόλ
Σκηνοθεσία:
Νικορέστης Χανιωτάκης
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):
Ελένη Βαΐτσου, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Μακαλιάς, 
Σοφία Μανωλάκου, Γιώργος Χρανιώτης, Αντιγόνη Ψυχράμη

Συνάντησης Πάνα Απόστολου με του Διευθυντές Εκπαίδευσης Χαλκιδικής

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, ενόψει της συνάντησής του με το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας.

Κ. Μάλαμα : Επείγουσα ανάγκη κάλυψης των εκπαιδευτικών κενών της Χαλκιδικής για το επόμενο σχολικό έτος.

Τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Χαλκιδικής επισκέφτηκε η Κυριακή Μάλαμα, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Νομού, ενόψει της επερχόμενης σχολικής χρονιάς. ​Η Κυριακή Μάλαμα συνομίλησε με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Διευθύνσεις και τα σχολεία της Χαλκιδικής.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Επιχειρήσεις στο Λάκκωμα επισκέφθηκε ο Απ. Πάνας

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων, όπως επίσης και βιομηχανίες δομικών υλικών καθώς και χάρτου της ευρύτερης περιοχής του αγροκτήματος Λακκώματος του Δήμου Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας στο πλαίσιο των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς της Χαλκιδικής.

«Tosca» του Giacomo Puccini σε live streaming από το Φεστιβάλ Επταπυργίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ, 9.00 μ.μ.
ΟΠΕΡΑ 
«Tosca» του Giacomo Puccini σε live streaming από το Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου σας προσκαλούν στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου να παρακολουθήσετε απευθείας από το Επταπύργιο, σε live streaming, την Όπερα TOSCA, του Giacomo Puccini, σε παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επταπυργίου 2021.