Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Πάνας για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Πολυγύρου-Τρυπητής-Ουρανούπολης

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής Πάνας Απόστολος έθεσε στη Βουλή το ζήτημα της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Πολυγύρου-Τρυπητής-Ουρανούπολης, καταθέτοντας Ερώτηση σε δύο Υπουργεία Εσωτερικών καθώς και Υποδομών και Μεταφορών.
Στην Ερώτησή του ο Βουλευτής τονίζει, πως έχουν διενεργηθεί οι μελέτες τμημάτων του εν λόγω οδικού δικτύου και έχουν κατατεθεί στη Δ/νση Οδικών Υποδομών του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών εδώ και δύο πλέον χρόνια, αλλά το έργο μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει. Σημειώνει μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα σημαντικό οδικό δίκτυο, που συνδέει την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο με το λιμάνι της Τρυπητής και την Ουρανούπολη και θα εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πολιτών αλλά και τουριστών.

Έτσι ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς, τους λόγους καθυστέρησης στην προώθηση των κατατεθέντων μελετών και παράλληλα να ορίσουν το ακριβές στάδιο του έργου στην παρούσα χρονική στιγμή, δίνοντας κι ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή του.

Ο κ.Πάνας δήλωσε σχετικά : «Η υποστήριξη των υποδομών της Χαλκιδικής είναι επίκαιρη περισσότερο από ποτέ και ενόψει της αξιοποίησης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για τη Χαλκιδική. Την ανάγκη αυτή, επεσήμανα και με την παρούσα κοινοβουλευτική μου παρέμβαση, ζητώντας σαφείς απαντήσεις για το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο που συνδέει την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής με την προ του Άθω περιοχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου