Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Γ. Κουτλιάνης : Ακατανόητη η ασφαλτόστρωση σε τμήμα υψηλής κυκλοφοριακής φόρτισης στο δρόμο για Νικήτη μέσα στο κατακαλόκαιρο”.

Μεγάλες καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα από το πρωί στο πολύπαθο κομμάτι της επαρχιακής οδού ανάμεσα στη Μεταμόρφωση και στη Νικητή έχει προκαλέσει η αψυχολόγητη έναρξη έργων ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του δρόμου, σε ώρα υψηλότατης κυκλοφοριακής συμφόρησης. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, σε συνδυασμό με τα “φανάρια της ντροπής” στη διασταύρωση της Νικήτης, μόνο αγανάκτηση προκαλούν σε επισκέπτες, κατοίκους κι επαγγελματίες της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής είναι εντελώς ανεπίκαιρη και γίνεται ολοφάνερα για λόγους εντυπωσιασμού, αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες του τόπου κι αμαυρώνοντας την εικόνα της Χαλκιδικής στα μάτια των επισκεπτών της. Το οδικό δίκτυο της περιοχής το οποίο παραπέμπει στο 1970, σαφώς και πρέπει να εκσυγχρονιστεί, όμως, είναι ακατανόητο γιατί επιλέχθηκε η 20η Ιουλίου για να ξεκινήσουν αυτά τα “μπαλώματα”, την στιγμή που όλο τον προηγούμενη ο χειμώνα η Χαλκιδική τελούσε σε lockdown και κάλλιστα θα μπορούσαν τα όποια έργα οδοποιίας να ολοκληρωθούν τότε. Επιτέλους η αυτοδιοίκηση ας σοβαρευτεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου