Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Επιχειρήσεις στο Λάκκωμα επισκέφθηκε ο Απ. Πάνας

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων, όπως επίσης και βιομηχανίες δομικών υλικών καθώς και χάρτου της ευρύτερης περιοχής του αγροκτήματος Λακκώματος του Δήμου Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας στο πλαίσιο των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς της Χαλκιδικής.

Ο κ. Πάνας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους επιχειρηματίες και να ενημερωθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, έπειτα μάλιστα και από τη σημαντική πτώση της αγοράς λόγω πανδημίας. 

Ταυτόχρονα, τονίστηκε η ανάγκη για στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά και παροχής κονδυλίων για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών τους. Παράλληλα, τέθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε τοπικό επίπεδο, που αφορούν την αποκομιδή των απορριμμάτων και τα σημαντικά προβλήματα υδροδότησης όλης συνολικά της περιοχής.

Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων ο κ. Πάνας ανέφερε: 

«Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος η οποία με κάθε τρόπο δε θα πρέπει να αφήσει μεγάλες πληγές στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς αυτή θα επηρεάσει σημαντικά και τη συνολική ανάπτυξη της οικονομίας της Χαλκιδικής. 

Είναι απαραίτητο με τα κατάλληλα μέτρα και πολιτικές, και με τη στήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης, να υπάρξει ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός που θα ενισχύσει την παραγωγή και θα δώσει τη δυνατότητα για βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Θα σταθώ στο πλευρό των επιχειρηματιών με κάθε τρόπο, προκειμένου να στηρίξω τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν για την ανάπτυξη της Χαλκιδικής».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου