Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Επιπλέον υγειονομικό προσωπικό για τα Κ.Υ. Χαλκιδικής

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος με επιστολή του προς την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης, ζητά από το Διοικητή και την Υποδιοικήτρια, επιπλέον υγειονομικό προσωπικό, προκειμένου να στελεχωθούν τα Κέντρα Υγείας της Χαλκιδικής.
Στην Επιστολή του προς τους αρμόδιους επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως "Η περίοδος που διανύουμε με το νέο κύμα της πανδημίας, να βρίσκεται σε έξαρση, έφερε στην επιφάνεια προβλήματα ελλείψεων προσωπικού στις Δομές Υγείας της χώρας.
...αρκετό προσωπικό τους (Ρ: των Κ.Υ. Χαλκιδικής) έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και έτσι τα Κέντρα Υγείας δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών ειδικά την περίοδο αυτή.
Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των υγειονομικών... οι ελλείψεις σε προσωπικό δημιουργούν πολλές δυσκολίες στην καθημερινή αντιμετώπιση της πανδημίας. 
Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά, για το αν πρόκειται να γίνει πρόσληψη μόνιμου ή επικουρικού προσωπικού για τη στελέχωση των Κέντρων Υγείας της Χαλκιδικής που δέχονται καθημερινά μεγάλες πιέσεις."

1 σχόλιο: